Groningen – Tabletop Testing Night 7 April

Vrijdag 7 april gaan we weer speltesten, dan wordt het helemaal een goede vrijdag… Wees welkom vanaf half acht in het Forum in Groningen voor een avond gezelligheid. Kom spelen of neem je prototype mee om te laten beproeven! Neem wat te drinken en/of te snacken mee om de sfeer te verhogen. Hieronder in het Engels een aanmeldformulier, maar we spreken op de avond ook Nederlands, meestal is het een diverse mix van deelnemers!

Het spel GRUNN is ook veelvuldig bij het gilde in het noorden getest, nu de herdruk weer beschikbaar is, zullen we deze ook demonstreren en op voorraad hebben voor de geinteresseerde!

Friday 7 April we have another tabletop testing night at the Forum in Groningen. Come play and test and bring some snacks and /or drinks to level up the evening. The game GRUNN has been tested during it’s development a lot at the guild and now with the available reprint we will bring this game over as well!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s