Looking Back – Testing Night Groningen 3 March

Vrijdag 3 maart hadden we de ruimte weer goed gevuld met neerdere auteurs, concepten en spelers. Spelconcepten werden beproefd en het was een nuttige en plezierige avond. Zie voor een impressie de foto’s hieronder. En we doen het weer, doe mee in Groningen op vrijdag 7 april!

Friday 3 March we had a filled up room full of game designers, prototypes and players. Games were put to the test and fun was had. See the pictures below. And we will do it again, join us next time in Groningen Friday 7 April!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s