Looking Back: Groningen 7 April

Op Goede Vrijdag waren we met 20 deelnemers en zijn meerdere spelconcepten beproefd. De volgende testavond in Groningen is nog even onzeker, 5 mei (de eerste vrijdag van die maand) vervalt en we zullen of 2 weken later speltesten of de eerste vrijdag van juni. We houden je op de hoogte!

Inmiddels zijn er best veel spelgroepen die actief zijn in Nederland en als je een agenda overzicht wilt hebben van al deze mogelijkheden, dan tippen we je (gratis) lid te worden van onze landelijke meetup groep.

On this this Good Friday we gathered with 20 participants and playtested multiple game concepts. The next tabletop testing night in Groningen is yet to be determined. The next one will not be be on the 5th of May, but either 2 weeks later or on the first Friday in June. Keep you posted!

There are quite a few playtesting groups in the Netherlands now. If you want to have an overview of all their activities we recommend joining (for free) our national meetup group.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s