Groningen – Tabletop Test Night 4 November

Vrijdag 4 november is de volgende speltestavond in Groningen in het Forum. We starten iets later, om 20.00 uur, want vlak ervoor om 18.00 uur hebben we een workshop ‘Serious Games’ waarbij we naar spel en spelen kijken waarbij er ook een ander doel wordt gediend. Daar meer over lezen en en je aanmelden, kan hier. Voor de testavond kan je je opgeven in het formulier hieronder!

Friday 4 November is the next tabletop testing night in Groningen in the Forum. It starts a bit later than normal, at 20.00h, due to a workshop on Serious Games that we host at 18.00h. It will be in Dutch, if that does not scare you off, you can read more about it here and sign up. For the testing night, check out the form below!

Een reactie op “Groningen – Tabletop Test Night 4 November

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s