Looking Back – Let’s Gro & Playtesting Groningen

Begin november was er veel te spelen! Vrijdag 4 november was er in Groningen als onderdeel van Let’s Gro een workshop verzorgd door Arjan over serious games. De bijeenkomst werd bijgewoond door serious bord-/ kaartspel makers en deelnemers die er altijd al meer van wilde weten. Er werd gesproken over de kracht van games en hoe er verschillende manieren van interacties zijn. Interactie in het spel met de inhoud, met elkaar en met de opdrachtgever en context al tijdens creatie. Daarnaast werd er natuurlijk gespeeld!

De avond liep natuurlijk over in de maandelijkse ‘Tabletop Testing Night’. Bij de deelnemers waren ook meerdere leden van de Groningse spellenvereniging Rabenhaupt. Meerdere spellen en concepten kwamen ter tafel, een mooie mix van vermaak en serious games. Tot laat in de avond werd er gespeeld en de concepten besproken. Spelers waren ervaring rijker en de ontwerpers ontvingen waardevolle feedback. Er was zeker groei.

Vrijdag 2 december zal de volgende speltestsavond in Groningen zijn. En er zijn nu veel locaties in Nederland waar je kan spelen / testen, we bundelen ze in de nieuwsbrief maar kondigen ze voor de locaties Leeuwarden, Ede, Bleijswijk en Groningen ook aan in deze meetup groep. Verder kan je op dat platform ook zien wanneer er in Nijmegen en Amsterdam speltesten zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s