Looking Back: Tabletop Testing October Groningen

Met 32 deelnemers was het Smartlab en een deel van het plein ernaast gevuld met spelers. Er zijn vele prototypes (en uitgegeven spellen) gespeeld, dus het was wederom een nuttige en aangename avond. De volgende testavond in Groningen is vrijdag 4 november om 20.00 uur. En vlak ervoor om 18.00 uur kan je deelnemen aan een workshop over ‘serious games’. Bij interesse stuur even een mailtje!

With 32 participants our location at the Forum was a full house. Many prototypes (and published games) were played, making it once again a useful and pleasant evening. The next testing night in Groningen is Friday 4 November. And you can join a workshop on Serious Games just prior to it!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s