Groningen – Tabletop Testing Night – 2 September

We starten weer op met speltestavonden bij het Forum in Groningen! Kom langs als speler en heb impact op toekomstige spellen. Of breng als maker je spel en haal die feedback op om het beter te maken. Wat er te spelen is, dat is altijd een verrassing; dat het leuk wordt is gegarandeerd.

We are starting up again playtesting at Forum in Groningen! Come over as a player and have an impact on future games. Or of course join us as a designer and collect that feedback to improve your game. What games will be there is a surprise. It will be enjoyable, guaranteed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s