Looking Back: Groningen Tabletop Testing September

De eerste vrijdag van september zijn we in Groningen weer het speltestseizoen weer opgestart. Zoals de plaatjes hieronder laten zien, het was gelijk gezellig vol. Met auteurs vanuit de omgeving maar ook verder weg en een goede mix van bekenden en nieuwe deelnemers hebben we meerdere concepten getest. In Groningen zal de volgende testavond vrijdag (de eerste van de maand, vaste prik) 7 oktober zijn.

We started off the tabletop playtesting season in Groningen and had a nice crowd. Check out the pictures below. New players and designers from afar joined us and all in all it was a pleasant and useful night. We will have the next testing night in Groningen Friday 7 October (as always, first Friday of the month).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s