Looking back November: Let’s Gro & SpellenSpektakel

Afgelopen weken hebben we twee evenementen gehad. In Groningen was er weer een ‘Tabletop Testing Night’, die samen viel met het festival ‘Let’s Gro’. We ontvingen daar nieuwe spelers en auteurs die hun concept meenamen. Naast de reguliere concepten werd daar een stadsversie gedemonstreerd van het spel ‘GRUNN’, een tegelleg spel waarbij spelers een eigen versie van de provincie Groningen maken. Heb je interesse om daarover meer te weten, dan kun je je hier aanmelden voor de maillijst.

Wegens toenemende COVIC besmettingen is het niet mogelijk om begin december testsessies te plannen en we moeten verdere plannen laten afhangen van hoe het loopt. We zullen in 2022 in ieder geval verder gaan met testen bij het Forum in Groningen en onderwijl ben je van harte welkom bij de groep op Discord met vragen of online test plannen!

Let’s Gro (Tabletop Testing Night) Groningen

Auteursplein SpellenSpektakel

Tijdens het eerste weekend van november was het SpellenSpektakel en daar hebben we het auteursplein verzorgd. Meerdere auteurs demonstreerden daar hun concept, verkochten hun gepubliceerde spellen en maakten reclame voor hun aanstaande crowdfunding. Een greep van de spellen vind je hier. We kijken terug naar een gezellig en nuttig weekend. Hier volgen wat plaatjes van de zondag.

Een reactie op “Looking back November: Let’s Gro & SpellenSpektakel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s