Groningen – Tabletop Testing Night – 4 March

We gaan weer speltesten! De volgende spelsessie in Groningen bij het Forum zal vrijdag 4 maart zijn. Er zullen een aantal spellen te spelen zijn die richting publicatie gaan. En uiteraard zijn concepten in een vroeg stadium van auteurs ook welkom. Of kom gewoon langs om te spelen en help de spellen van de toekomst vorm te krijgen!

We are playtesting again! Join us Friday 4 March in Groningen at the Forum. We will have several games to test, including upcoming publications. Rough early concepts are very welcome as well, as always. Or just come to play and help shape the games of the future. For details and sign up check out the form below.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s