Looking Back – Ede – Testing Night November

De 3e speltestavond in Ede is inmiddels weer achter de rug. Met een opkomst van 16 personen zijn we heel blij. De interesse voor speltestavonden in Ede lijkt blijvend en groeiende. Er hebben 6 spelconcepten op tafel gelegen en de sfeer was weer fantastisch (zie foto’s). De volgende speltestavond in Ede is op vrijdag 13 december.
Na deze avond gaan de initiatiefnemers van Spellenmaakgilde Ede om tafel voor de planning in 2020. We houden nog even een slag om de arm, maar er lijkt een locatie gevonden te zijn voor (aanvullende) speltestavonden in Amersfoort. Wordt vervolgd!


We experienced our 3rd game test evening in Ede. We are very happy with an attendance of 15 persons. The interest in Tabletop Testing Nights in Ede seems to be steady and growing. There were 6 game concepts on the table and the atmosphere was fantastic again (see photos). The next Testing Night in Ede is on Friday, December the 13th. After this evening, the initiators of SMG Ede will make a schedule for 2020. It looks like a location has been found for (additional) Testing Nights in Amersfoort. To be continued!

-Niek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s