Auteursweekend – aanmelding

Spelauteur Jeroen Geenen heeft het initiatief genomen om een auteursweekend te organiseren. Een goede gelegenheid om concepten te ontwikkelen en testen met andere auteurs en kennis te delen. Een spelontwerp-retraite! Hieronder meer informatie. Let op, aanmelden voor 21 november in verband met reserveringen. Doe je mee?


Beste spelontwerpers (en andere geïnteresseerden),

Bij deze nodig ik jullie uit voor een weekend in het teken van spelontwerp. Het idee is om met een groep van – maximaal – twintig ontwerpers een weekend elkaars spellen te testen (en elkaar natuurlijk wat beter te leren kennen). Ik heb een optie vastgelegd voor het weekend van 7 tot 9 februari op een centraal in Nederland gelegen locatie: het Nivon-huis de bosbeek, te Bennekom.

In deze locatie kunnen we verblijven op basis van 2-persoonskamers en zelfverzorging. Op de locatie is een speciaal voor ons gereserveerde ruimte waar we kunnen testen.  De prijs voor het weekend is 95 euro. Hier komt 7,50 bij als je een textielset (handdoek, dekbedovertrek, onderlaken en kussensloop) wilt huren. Mocht je toevallig Nivo-lid zijn, dan gaat er 15 euro van de prijs af.

In deze prijs zit inbegrepen de avondmaaltijd op zaterdag (Chinees) en op zondag (maaltijdsoep). Alle overige maaltijden moet je zelf verzorgen. Hiertoe is op de locatie een grote gemeenschappelijke keuken plus koelkastruimte voor iedereen beschikbaar.

Als je interesse hebt om mee te gaan kun je je t/m 21 november inschrijven via deze link. In het weekend van 22/23 november krijg je van mij de bevestiging dat het weekend doorgaat en of er plaats is voor jou. In deze mail ook de betaalinstructies. Je inschrijving wordt definitief als je het geld hebt overgemaakt. Dit moet uiterlijk einde van het jaar omdat ik dan het definitieve aantal deelnemers moet bevestigen bij de locatie.

Speelse groet, Jeroen Geenen

Namens mezelf en namens het Spellenmaakgilde en Boardgame Prototype Testing NL meetup

Screenshot 2019-11-13 at 07.19.57

Een reactie op “Auteursweekend – aanmelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s