Looking back – Leeuwarden – Testing Night November

In Leeuwarden hadden we tijdens onze November testing night een aantal knallende game prototypes! Zo speelden we een tweetal games waar twee spelers legers aan gingen sturen. Elke pion heeft z’n eigen krachten, en elke keuze die gemaakt werd kon het einde betekenen. Met de gehele groep speelden we een snelle social deduction game met een bom die op het punt staat te ontploffen! Iedereen heeft een bom kaart in de hand. Door te ruilen moeten spelers er zo snel mogelijk achter komen welke bom daadwerkelijk gaat ontploffen. En als laatste een gameshow met geheime deuren waar iedereen sowieso iets mee naar huis neemt, maar de prijzen nogal uiteen kunnen lopen. Omschrijf elk van de deuren waar prijzen achter te vinden zijn, maar laat elke keer net wat belangrijke informatie achterwege zodat jij het meest waardevolle kunt grijpen, zoals de befaamde vliegreis, of het magische zwaard.


We had another few explosively good prototypes during our November testing night in Leeuwarden! We played a couple of games where two players control their armies. Every pawn has their own powers, and one wrong move could mean the end of your dynasty. With the whole group we played a fast social deduction game with a bom that’s about to explode! Everyone has a bom card in their hand. By trading with other players, they can find out which is set to actually explode. The final game we played was a gameshow with secret doors, where everyone will take some kind of prize home. The quality and worth of the prizes is quite diverse though. Explain what prizes can be found behind the doors, but leave some of the important facts out so you end up grabbing the best ones, such as the famed paid vacation, or the magical sword.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s