Ducosim 28 September – Maker Panel

logo

Zaterdag 28 september tijdens de Ducosim spellenbeurs organiseert het Spellenmaakgilde een eerste Maker Panel: een sessie waarin makers het ambacht van spellen maken (en uitgeven of uitgegeven krijgen) bespreken. Ducosim is al een aanrader, maar nu is er een extra reden om te komen! 🙂 En spellen testen kan er op, we hebben wat tafels beschikbaar.

Of je nu ervaring hebt of niet, je bent welkom om aan te sluiten! Het is fijn als je je opgeeft hieronder, dan weten we hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Je kan dan gelijk aangeven welke vragen en onderwerpen je nieuwsgierig naar bent, of wellicht welke ervaring je zelf meebrengt!

Locatie: Ducosim beurs (Theater de Flint)
Tijd: 13.00-14.30 uur
Zie voor meer informatie over de beurs: http://www.ducosim.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s