Auteursplein Spellenspektakel 2019

Demonstreer je spel of concept op de grootste spellenbeurs van Nederland, het Spellenspektakel! Zaterdag 9 en zondag 10 november 2019 is deze beurs en ook dit jaar kunnen auteurs deelnemen met een mooie deal. Dit is een goede gelegenheid om je spelconcept te testen of te demonstreren aan het grote publiek. Als je spel al te koop is, kan je optioneel ook opgeven dat je wilt verkopen voor een meerprijs. Hieronder kun lees je de details en kun je je opgeven. Leer hier meer over deze beurs in ons interview met de organisator Frank Bunnik.

logo auteursplein

Voorwaarde om als auteur aanwezig te zijn:

  • De gepresenteerde spellen moeten van eigen ontwerp zijn
  • Het bedrag voor de tafel moet op 31 oktober zijn bijgeschreven op het rekeningnummer dat je ontvangt

De kosten:

  • Voor een auteurstafel inclusief 4 stoelen en 2 polsbandjes voor toegang is 50 euro (geen verkoop, toekomstige of lopende kickstarters mag wel) voor 2 dagen,
  • Of 100 euro als je ook spellen wilt verkopen
  • We bieden ook de optie om 1 dag aanwezig te zijn, dit kost 25 euro (of 50 met directe verkoop). Dit is wel onder voorbehoud dat we zo goed mogelijk bezetting kunnen garanderen. Vorig jaar hebben we zoveel mogelijk auteurs aan een tafel gematcht die ieder of de zaterdag, of de zondag willen.

Screenshot 2019-07-27 at 22.11.24Om je eigen tafel in orde te maken en je spel klaar te zetten kun je op zaterdagochtend om 08:00 beginnen. Het Spellenspektakel verwacht dat je tafel om 09:30 klaar is.

Mocht het geld niet op tijd binnen zijn dan is deelname helaas niet meer mogelijk. Betaal dus op tijd! Elke auteur kan 1 tafel reserveren. Omdat het voor ons moeilijk is om in te schatten hoeveel spelauteurs willen deelnemen aan het Spellenspektakel en de daarbij de benodigde ruimte op de beursvloer is het belangrijk om zo snel mogelijk een keuze te maken of je mee wil doen. Bij een groot animo van spelauteurs zullen we de volgorde van inschrijvingen hanteren. Dus schrijf zo snel mogelijk in om zeker te zijn van een tafel:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s