Looking back – Groningen Testing Night September

We zijn het seizoen weer afgetrapt een goede speltestavond. Het was gezellig en nuttig, zoals altijd. Zie de foto’s hieronder voor een impressie. Vrijdag 4 oktober is weer de volgende testavond in Groningen. In de tussentijd kun je vrijdag 20 september naar de speltestavond in Leeuwarden!

We kicked off the season with this tabletop testing night. It was pleasant and very useful, as always. Check out the pictures below for an impression. Friday 4th of October will be next testing night in Groningen. In the meantime you could go to the testing night in Leeuwarden on Friday 20 September!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s