Looking back – Ede Testing Night September

Dinsdag 10 september beleefden we de eerste testavond in Ede! Met 9 personen konden we deze avond werken aan 3 spelconcepten. Naast dat we veel spelplezier mochten hebben, was het ook prettig om elkaar te ontmoeten. Het was aangenaam om meer van elkaar te weten te komen. Zie de foto’s hieronder voor een impressie. Vrijdag 11 oktober is weer de volgende testavond in Ede.


Tuesday 10 September we experienced the first tabletop testing night in Ede! With 9 people we were able to work on 3 game concepts. We had a lot of fun and it was also nice to meet each other. Check the photos below for an impression. Friday, October 11 is the next testing night in Ede.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s