Ducosim Convention

Zaterdag 18 mei waren we aanwezig bij de Ducosim spellenbeurs. Met 2 tafels om aan te testen hebben we het nodige gespeeld. En er waren meer auteurs op de beurs die hun concepten op tafel hadden liggen. Het was wederom nuttig, gezellig en aangenaam!

Saturday 18 May we were at the Ducosim Game Fair. We playtested many prototypes on our 2 demonstration tables. And there were many more game designers presenting their concepts on their tables. It was once again an useful and pleasant event!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s