Looking Back: Leeuwarden Testing Night May 2019

Vrijdag 24 mei hadden we weer een succesvolle speltestavond in Leeuwarden. Nieuwe mensen sloten zich aan bij de groep vaste bezoekers. Er was een rollenspel over teambuilding, een helden spel met dobbelstenen, een geblinddoekte 3d puzzel, een wolkenkrabber simulatie die alsmaar de lucht in gebouwd wordt, en een spel waarin het maken van een taal centraal staat. Zoals altijd was het gezellig en gaven mensen elkaar goede feedback. We hopen volgende maand de vernieuwde versies te kunnen spelen.

Friday the 24th of May we had another very succesful tabletop testing night session in Leeuwarden. New faces joined the regulars as we played a role playing game about teambuilding, a dice rolling hero battler, a blindfolded 3d puzzler, a stackable skyscraper sim, and a game about creating a language. As always we had good company and good feedback. We’re hoping to see new and improved versions of the games in a month from now.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s