Leeuwarden Tabletop Testing – Friday 24 May 2019

blokhuispoortVrijdag 24 mei is het weer zo ver: de volgende speltestavond in Leeuwarden! Kom spelen of breng je eigen spelconcept mee. Friso Roolvink & Mitchel Bonnema heten jullie welkom. Voor meer informatie en inschrijven, zie hieronder.

PS. Zaterdag 18 mei zijn we bij Ducosim, Amersfoort!

Friday 24 May we will have the next tabletop testing night in Leeuwarden! Come over to play or bring your own game concept. Friso Roolvink and Mitchell Bonnema will be your hosts. More information and sign up below.

PS. Saturday 18 May we will be at Ducosim, Amersfoort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s