Looking back – Groningen Testing Night May 2019

Vrijdag 3 mei was weer een gezellige speltestavond en zijn meerdere concepten getest. Zie de foto’s voor een impressie. De volgende speltest gelegenheden: vrijdag 17 mei testavond in Leeuwarden en zaterdag 18 mei zijn we op Ducosim spellenbeurs in Amersfoort!

Friday 3 May was another pleasant tabletop testing night and multiple concepts have been tried. The next opportunities for tabletop testing are: Friday 17 May in Leeuwarden and Saturday 18 May we will be present on the Ducosim game fair in Amersfoort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s