Leeuwarden – Tabletop Testing Night 15 March

Vrijdag 15 maart is het weer zo ver: de volgende speltestavond in Leeuwarden! Deze keer bij bordspellen vereniging UCP. Kom spelen of breng je eigen spelconcept mee. Friso Roolvink & Mitchel Bonnema heten jullie welkom. Voor meer informatie en inschrijven, zie hieronder.

Friday 15 March we will have the next tabletop testing night in Leeuwarden! This time we join the tabletop community UCP. Come over to play or bring your own game concept. Friso Roolvink and Mitchell Bonnema will be your hosts. More information and to sign up:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s