Looking back: Groningen Testing Night

Afgelopen vrijdag 1 maart hebben we weer gezellig gespeeld. Meerdere spelers en makers hebben een veelheid aan spellen beproefd. Kijk maar naar de plaatjes 🙂 Volgende eerste vrijdag van april is weer de volgende testavond in Groningen. En over 2 weken is ook weer de maandelijkse testavond in Leeuwarden!

Last Friday 1 March once again we had a good time. Several players and designers playtested a multitude of games. Check out the pictures below 🙂 The next tabletop gam playtest night in Groningen will happen the first Friday of April. And in 2 weeks the next playtesting event in Leeuwarden will happen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s