Looking back: Leeuwarden event March 2019

Afgelopen vrijdag hebben we ons vertrouwde plekje in de Blokhuispoort verlaten om onze spellen te testen bij de Leeuwarden spellenclub UCP. Hoewel feedback van andere bordspel ontwerpers erg waardevol kan zijn, is het soms ook nodig om de ongezouten, eerlijke mening van een speler te horen. Het bezoek aan de UCP was dan ook een welkome afwisseling. Verder waren er een aantal oude bekenden, maar konden we ook een nieuwe bordspel ontwerper verwelkomen.

Ik kijk er naar uit om meer nieuwe bordspel bouwers te ontmoeten in Leeuwarden en ik ben benieuwd hoe de geteste bordspellen zich over de komende iteraties gaan ontwikkelen. Tot de volgende Tabletop Testing Night! -Friso


Last Friday we left our trusted spot in the Blokhuispoort to test our games at the Leeuwarden boardgames association UCP. Although feedback from other boardgame designers can be very valuable, sometimes you just need to hear the brutal and honest truth from boardgame players. That’s why our relocation to the UCP was a pleasant change. Furthermore, the familiar faces were present, but we also welcomed a new boardgame designer.

I’m looking forward to meet more boardgame designers in Leeuwarden and I am curious how the tested games will evolve in future iterations. See you at the next Tabletop Testing Night! -Friso

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s