Looking back: Leeuwarden event February 2019

De derde speltestavond in de Blokhuispoort in Leeuwarden was een groot succes. Met z’n 8-en hebben we ons in twee groepjes opgesplitst en een viertal games kunnen testen. Na de speelsessies was er nog een lange ronde discussie en feedback, dus hopelijk hebben de designers wat interessante meningen mee naar huis kunnen nemen. Ik ben in ieder geval zeer benieuwd hoe de volgende iteraties van de games er uit gaan zien. Tot volgende maand!

– Mitchel
The third playtesting night in the Blokhuispoort in Leeuwarden was a big success! With 8 participants we decided to split up into two testing groups, playing 4 games in total. After the play testing sessions there was a long round of discussion and general feedback, so I’m hoping the designers got to bring some interesting opinions with them. I for one am looking forward to the next iteration of the games. See you next month!

– Mitchel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s