Looking back: Tabletop Testing Groningen Februari 2019

We hebben weer een gezellige en nuttige speltestavond bij Indietopia in Groningen gehad. Met 10 deelnemers hebben we 10 verschillende spelconcepten getest. Verder zijn tips uitgewisseld over het maken van prototypes. Al met al weer een goede avond! De volgende testavond in Groningen is vrijdag 1 Maart.

We had another cosy and useful playtesting night at Indietopia in Groningen. With 10 participant we playtested 10 different concepts. Besides that tips on the making of prototypes were exchanged. All in all another great night! The next playtesting night in Groningen will be on Friday 1 March.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s