Looking back: Tabletop testing Leeuwarden January 2019

Na een goed bezochte eerste Tabletop Testing Night in de oude gevangenis in Leeuwarden, waren we afgelopen donderdag met een wat kleiner groepje. Dat mocht de pret natuurlijk niet drukken. Integendeel, er waren weer genoeg boardgames te spelen die de rest van de wereld nog niet heeft kunnen proberen. Als één van de organisatoren van Leeuwarden, was ik blij om wat meer tijd door te brengen met minder mensen.

De goede verhalen en kennis vloeiden rijkelijk, samen met een beschaafd speciaalbiertje. We hebben torens gebouwd, in Afrika de Big 5, maar ook de Small 5 geprobeerd te vangen en nog een game gespeeld die nog aan de fantasie overlaat (lees: abstract).

Kortom, we gaan dit gewoon lekker blijven doen in Leeuwarden! De komende 6 maanden hebben we een ruimte gereserveerd en we hopen jullie allemaal weer een keertje te zien. Houd dus de Google Calendar, Facebook, website en nieuwsbrief in de gaten. Tot de volgende Tabletop Testing Night!

-Friso

 
–English–
After a well visited first Tabletop Testing Night in the old prison building in Leeuwarden, we were with a bit smaller group last Thursday. It was very cozy anyway. There were a lot of boardgames playable that the rest of the world has not yet been able to try out. As one of the organisers in Leeuwarden, I was happy to be able to spend a bit more time with less people.
 
 
There was no lack of good stories and usefull knowledge, all combined with a nice special beer. We’ve built towers, went to Africa the catch the Big 5, but also the Small 5 and we played a game that still needed a bit of imagination (an abstract game).
 
 
So all in all we plan to keep on doing this in Leeuwarden! The next 6 months we reserved a room and we hope to see you all some time. So keep an eye on Google Calendar, Facebook, the website and the newsletter. See you at the next Tabletop Testing Night!
 
-Friso

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s