Leeuwarden -Tabletop Testing Night – Friday 15 February

Vrijdag 15 februari is het weer zo ver: de volgende speltestavond in Leeuwarden! Er kan lekker gespeeld en getest worden in de Blokhuispoort. Kom spelen of breng je eigen spelconcept mee. Friso Roolvink & Mitchel Bonnema heten jullie welkom. Voor meer informatie en inschrijven, zie hieronder.

blokhuispoortFriday 15th of February will be the next Tabletop Testing Night in Leeuwarden! Join us there to enjoy some games, playtest your prototypes. Your hosts for this location are Friso Roolvink & Mitchel Bonnema. Further information and sign up:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s