Terugblik Ducosim beurs 19 januari 2019

Zaterdag 19 januari waren we weer aanwezig op de Ducosim spellenbeurs. Een ontspannen beurs met veel gelegenheid om spellen uitgelegd te krijgen, 2e hands koopjes te vinden of uiteraard nieuwe spellen aan te kopen. Daarnaast zijn tegenwoordig vaak auteurs met hun prototypes aanwezig. En uitgever 999 Games is altijd aanwezig om je concepten aan te pitchen. Bovendien de entree is niet duur (of gratis als je lid wordt). Kortom, de beurs is een aanrader!

Lang niet alle auteurs staan op de foto, maar hieronder een impressie:

Saturday 19 January we joined the Ducosim Game Fair once again. The event is laidback and has many opportunities to get game demonstrations, find second hand games or of course buy new games. These days you can find many game designers with their prototypes as well. The publisher 999 Games is always there for accepting game pitches as well. The entrance fee is not expensive (or become a member and get free acces). In sum, this fair is recommended!

Above an impression of the fair, with a few of the designs and designers that were there.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s