Verslag testavond 6 november

Vrijdag 6 november was wederom een gezellige, relaxte en nuttige testavond. Met een opkomst van 18 testers en spellenmakers werden meerdere concepten uitgeprobeerd. Dit gaf een mooie mix van makers & testers en ook van dames & heren. Er waren ook een aantal studenten en docenten van de Game Design opleiding van de Hanzehogeschool aanwezig.

IMG_0241

Wessel en Merijn kwamen samen met vrienden en brachten het spel ‘Slappe Hap’ (Sloppy Joe) met zich mee. In dit spel moeten spelers 4 dezelfde ingrediënten verzamelen en kunnen ze uitruilingen met anderen forceren. Daarbij moet tactisch gewisseld worden tussen vegetariër, vleeseter of alleseter zijn.

IMG_0243

IMG_0242

Daan bracht zijn bordspel ‘Beast Tamers’ mee. In dit coöperatieve spel proberen de spelers gezamenlijk een groot monster weer in de kooi te krijgen. Het vraagt samenwerking, overleg en inschatten hoe + waar het monster gaat aanvallen.

IMG_0245

Arjan had zijn kaartspel ‘Tricky Dungeon’ weer mee en er werden meerdere nieuwe speltypes (heroes waaruit gekozen wordt) uitgeprobeerd.

IMG_0249

Eelco bracht ‘Dragonrider Tournament’ ter tafel. In dit spel werken de spelers samen en dienen ze als drakenrijders het andere team uit te schakelen.

Langzaamaan breidt de bekendheid van de testavonden zich uit en dat willen we ook vooral aanmoedigen! Als je iemand kent die het leuk vindt om nieuwe concepten te testen of die aan het knutselen is met een spel, laat hen vooral van deze avonden weten.Volg ons op twitter @spelmaakgilde, like ons op facebook!

De volgende testavond is 4 december, samen met wat pepernoten en chocoladeletters zullen we weer spellen testen. Wees welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s