Winter is coming, time for tabletop testing 6 November

Vrijdagavond 6 november is er weer gelegenheid om je spelconcept te laten testen of zelf de proef op de som te nemen wat anderen hebben bedacht. Wees welkom om te komen testen, je spel te pitchen en feedback te ontvangen. De sfeer is relax en stiekem is het heel nuttig.

Zin in? Meld je aan, zodat we ook weten of er voldoende opkomst is! Graag delen we dit initiatief ook met zoveel mogelijk geïnteresseerden. Help ons door deze informatie te delen! Stuur de link van onze site door, bezoek ons op Twitter en retweet!

Dank en game on!

Meer informatie en aanmelden:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s