Testing night 4th december

Vrijdag 4 december gaan we weer los:  dan is de maandelijkse speltestavond! Je bent welkom als tester  om nieuwe spelconcepten te spelen. De sfeer is relax en ontspannen en tot dusver is heeft elk concept vermaak opgeleverd. Uiteraard ben je ook welkom om je spelconcept mee te brengen en te laten testen. Wat is er leuk aan? Hoe kan het verbeterd worden? Vraag de spelers om input!

Informatie en aanmelding kan hieronder. Tot dan?

English: On friday 4th of December we have our monthly testing evening again! You are welcome to come over and experience new game concepts that are in development. The atmosphere is quite relax and chill. Of course, you are welcome to bring your own game concept and have it tested. What is fun? How can it be improved? Ask the players for input!

More information and signing up:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s