Looking Back: Groningen Tabletop Testing February

Begin februari hebben we met ruim 20 deelnemer heel wat prototypes gespeeld in Groningen. Zie hieronder een impressie en volgende eerste vrijdag van de maand, dus 3 maart is daar weer de volgende editie!

Friday 3 Februari we had a good playtesting night in Groningen with over 20 participants and plenty of prototypes, as you can see below. The next edition in the Forum Groningen will be the next first Friday of the month, 3 March!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s