Groningen – Tabletop Testing Night – 3 February

Een speels 2023 toegewenst! En mocht je het voornemen hebben om meer te spelen of wellicht zelfs meer met spellen maken te doen, dan kan je vrijdag 3 februari weer aanschuiven bij onze speltestavond in het Forum in Groningen. We mogen onze eigen catering verzorgen, dus neem wat te snacken of drinken mee om de sfeer te verhogen van de speelse avond! Details en inschrijven tref je in het formulier hieronder.

Nog een tip: Je kan ook spelen en testen met ons tijdens de Ducosim spellenbeurs, zaterdag 21 januari in Amersfoort.

A playful 2023! And if you have new year’s resolutions to play more games or perhaps even create games, you can join our upcoming Tabletop Testing Night Friday 3 February in the Forum in Groningen. We are allowed to arrange our own catering, so please bring something to snack or drink. Details and sign up below.

Another tip: you can also meet us during the Ducosim Game Fair, Saturday 21 January in Amersfoort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s