Groningen – Tabletop Testing Night – 6 May

We gaan weer speltesten in Groningen! Kom langs om spellen te spelen, van eerste concept tot publicatie naderend! Kom met je concept om te testen of kom gewoon langs om te spelen en help de spellen van de toekomst vorm te krijgen! Details en aanmelden kan hieronder. En zie de foto’s die Michele heeft gemaakt als host voor een impressie van de vorige sessie.

We are playtesting again! Join us Friday 6 May in Groningen at the Forum. We will have several games to test, including upcoming publications. Rough early concepts are very welcome as well, as always. Or just come to play and help shape the games of the future. For details and sign up use the form below. And check out the pictures made by host Michele during the previous session.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s