Dutch Design: BGG Designer List

Er is een nieuw initiatief door Boardgamegeek gebruiker ‘BlueChicken’ (Joost) om een lijst te maken van Nederlands spel ontwerp. Zie hier voor de lijsten je kunt deze aanvullen met titel die er nog bij moeten!

The Netherlands wants to join all the cool countries that have a list of games designed by their inhabitants. This list aims to collect all published board games by Dutch designers and designers living in the Netherlands. The purpose of this list is to shine light on the Dutch design scene and show the world what the Dutch can do besides eating cheese and building windmills.

Check out the list, which is work in progress.

2 reacties op ‘Dutch Design: BGG Designer List

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s