Groningen Tabletop Testing – 6 September

logo 2016 spellenmaakgilde finalDe zomerperiode komt tot een einde, tijd dat we weer gaan speltesten! Vrijdag 6 september is de eerstvolgende testavond in Groningen (Ede en Leeuwarden kan je binnenkort ook heen!). Hieronder kun je meer lezen en je aanmelden:


The summer period is coming to an end, time to start playtesting again! Friday 6 September is the next tabletop testing event in Groningen (Ede & Leeuwarden are also options in the coming weeks!). Below you find all the information and you can sign up:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s