Leeuwarden – Tabletop Testing Night – Thursday 17 January

Een nieuw jaar! Donderdag 17 januari is de volgende speltestavond in Leeuwarden! Er kan lekker gespeeld en getest worden in de Blokhuispoort. Contactpersonen voor deze locatie en avond zijn Friso Roolvink & Mitchel Bonnema. Meer informatie en inschrijven, zie hieronder.blokhuispoortA new year! Thursday 17th of January will be the next Tabletop Testing Night in Leeuwarden! Join us there to enjoy some games, playtest your prototypes. Your hosts for this location are Friso Roolvink & Mitchel Bonnema. Further information and sign up:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s