Impression Tabletop Testing Night Groningen – December 2018

Hieronder zie foto’s van onze december speltestavond in Groningen bij Indietopia. De deelnemers hebben een aantal prototypes getest. Daarnaast toonde Gaspar 3 spellen met historisch thema wat hij voor een hotel in Hongarije heeft gemaakt (gedrukt via ‘The Gamecrafter’). Ten slotte, Robin liet een proefversie zien van het spel wat ze op dit moment aan het crowdfunden zijn, ‘The epic story of blank and blank’.

English

Below an impression of our December 2018 Tabletop Testing Night in Groningen. Participants playtested some prototypes. Gaspar created 3 historically themed games in order for a hotel in Hungary and showed us the results (printed via ‘The Gamecrafter’). Finally Robin showcased the proof copy of a game currently being crowdfunded, ‘The epic story of blank and blank’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s