Looking back SpellenSpektakel Convention 2018

[English below]

Terugblik op de SpellenSpektakel beurs 2018

In het weekend van 10 en 11 november was het SpellenSpektakel in Eindhoven. Daar waren meerdere spelauteurs aanwezig op het Auteursplein met hun eigen gepubliceerde spellen, concepten en/ of aanstaande crowdfunding spel campagnes!

De beurs werd goed bezocht en de auteurs gaven aan goed bezocht te zijn aan hun tafels. De locatie op de begane grond, naast het Indie Plein (met kleinere uitgevers), was ook prettig. Sommige auteurs hebben ook nuttig afspraken gemaakt met aanwezige uitgevers om concepten te pitchen en het over de bordspelmarkt te hebben.

Hieronder een foto impressie van de beurs. Dank aan het SpellenSpektakel en de deelnemers dat dit zo goed uit de verf is gekomen!

-Arjan

Looking back SpellenSpektakel Convention 2018

In the weekend of 10 and 11 November was the SpellenSpektakel in Eindhoven. At the Game Designer Plaza several game designers demonstrated their published games, new concepts and/ or imminent crowdfunding game campaigns!

The convention was well visited and the designers indicated they had quite some visitors at their tables. The location, besides the Indie Plaza (with smaller publishers), was well liked. Some designers made well use of their spot and also made appointments with publishers to pitch concepts and discuss the tabletop game market.

Above you see a photo impression of the convention and the game design plaza. Thanks to the SpellenSpektakel and all the participants for making this a success!

-Arjan

Een reactie op “Looking back SpellenSpektakel Convention 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s