Looking back – Leeuwarden Testing Night November 2018

Samen met de gastheren Mitchell en Friso hebben we onze eerste speltestavond in de Blokhuispoort in Leeuwarden gehad. Het was een gezellige avond en met ruim 15 deelnemers hebben we meerdere concepten gespeeld. Volgende maand is er weer een testavond in Leeuwarden (en Groningen)!

With hosts Mitchell and Friso we had our first tabletop testing night in Leeuwarden at the Blokhuispoort building. It was a cosy evening and with more than 15 participants we playtested multiple prototypes. Next month there will be another playtesting event in Leeuwarden (and Groningen)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s