Looking back: Tabletop Testing Night November 2017

De november testavond volgde na een borrel van Hanzehogeschool studenten bij Indietopia. Het was druk en gezellig. Na de iets hectische start zijn meerdere spelconcepten getest. Daarnaast presenteerde Arjan zijn net uitgegeven spel ‘Capo della Mafia’.

Vrijdag 1 december is onze volgende bordspellen testavond!


The November testing night was right after a social event of Hanze students at Indietopia. It was busy and and after a bit of a hectisch start multiple game concepts were tested. Besides prototypes played, Arjan showcased his just published game ‘Capo della Mafia’.

Friday 1 December is our next tabletop testing night!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s