Spellenspektakel – Auteursstraat

spsp-2017-logo(Dutch Only)

In het weekend van 11 en 12 november is weer het Spellenspektakel in Eindhoven. Dit is de grootste spellenbeurs van Nederland. Een goede gelegenheid om nieuwe spellen te spelen, maar ook om als spellen maker je spel te testen en te presenteren.

Wegens succes herhaald: henmargames organiseert weer een speciale auteursstraat. Zo is het betaalbaar om toch op de beurs te zijn en je spel te demonstreren. Of zelfs te verkopen als ‘indie’ (zelfstandige). Zie ook de oproep op Facebook:

Beste spellenliefhebber,

Op 12 en13 november gaat alweer het spellenspektakel 2016 van start. Als onderdeel van spellenspektakel hebben we een “auteurstraat” georganiseerd waar spelauteurs zijn om hun laatste ideeën aan u te presenteren. Kom gezellig langs, en speel het spel van de Toekomst!!

Heb jij ook een goed idee en wil je dat verder uittesten? Je kunt je tot 4 november opgeven via henmargames.

Er zijn meer details over de mogelijkheden en voorwaarden beschikbaar.

DEADLINE voor aanmelden is 31 oktober!

auteursstraat

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s