Tabletop Testing Night 1 September

Vrijdag 1 september is weer een spellen testavond. Kom langs met je concept, of om lekker te spelen. Verder zullen we ook bedrijven hebben die willen sparren over hun toegepaste (applied) spelconcepten!

We starten om 19.30 uur. Schrijf je s.vp. in via het formulier hieronder.

Eerste bezoek testavond? Indietopia zit in het pand waarin ook de krant Dagblad van het Noorden zit, deze locatie is 10 minuten fietsen vanaf het centrum en mocht je met de auto komen dan kun je gratis parkeren. Aan de achterkant zit de deur voor toegang. We zullen je opvangen en ook een telefoonnummer ophangen wat je kan bellen om toegelaten te worden!


 

Friday 1 September  we will have another playtesting night. Join us for a pleasant night of playing games and having a good time! This time we will also have some companies that like to spar about their applied game concepts!

Please enrol below.  If you are new, you can contact us for extra support in finding the entrance! We start at 19.30.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s