Looking back: testing July 2017

Op de testavond van vrijdag 7-7-’17 hebben we met 13 bezoekers een drietal spellen getest. Blue Falcon testte hun vernieuwde versie van hun rollenspel. Jan bracht een wargame over de opstand van de Friezen tegen de Romeinen ter tafel. Arjan testte zijn verhaalspel. En ten slotte hadden we Salko van The Mountain Men te gast uit Utrecht die hun spel SIGN presenteerde. Dit is succesvol ge-crowdfund en gedrukt. Het is nu ook in vele winkels verkrijgbaar. Salko deelde hun ervaringen over gebruik van crowdfunding en productie.

Inmiddels is het Spellenmaakgilde al 2,5 jaar actief! Bedankt vrijwilligers, in het bijzonder Rens, Randolph, Douwe, Daan. Ook dank aan onze locatie sponsor Indietopia (Mendel)! In augustus hebben we een zomerstop, de volgende testavond is vrijdag 1 september.

Game on!

Friday 7-7-’17 we had another tabletop testing night. With 13 visitors we playtested 3 games. Blue Falcon tested their updated roleplaying game. Jan brought a wargame on the uprising of the Frisians against Roman rule. Arjan tested his storytelling game. And finally we had Salko of The Mountain Men as a guest out of Utrecht who presented their game SIGN.  They successfully crowdfunded and produced this game and it is available in stores. Salko shared their experiences of their process.

The Guild is active now for 2,5 years! Thank you volunteers for helping out, especially Rens, Randolph, Douwe, Daan. Also thanks to our location sponsor Indietopia (Mendel). August will be a summer break, the next testing night will be on Friday 1 September.

Game on!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s