New year, more playtests! – next one February!

logo 2016 spellenmaakgilde finalHet afgelopen jaar waren er meerdere gezellige testavonden en zijn een hoop spelconcepten getest getest. Er zijn voor vrijdag 6 januari weinig aanmeldingen, dus deze gaat NIET door. Vrijdag 3 februari is de volgende testavond, het 2 jarig jubileum!

We zullen ook voor het eerst op een nieuwe locatie testen! Onze sponsor Indietopia is verhuisd en wij verhuizen mee. Het nieuwe adres is: Lübeckweg 2, Groningen. Dat is het pand waar ook de krant Dagblad van het Noorden in zit (vlakbij de Ikea).

Het aanmeldformulier staat hieronder. Voor iedereen met spelmaak voornemens, wees welkom om je spel te laten testen! Of kom natuurlijk langs om de spellen van anderen te spelen. Tot dan!


During the last year there were many enjoyable testing nights and a lot of game concepts have been tested. Next year we will kick off the testing nights on Friday 3rd of Februari -cancelling the January edition-. Sign up in the form below. Drop by to test your game or to enjoy what others made.

We will test at a new location by the way! Our sponsor Indietopia has moved and will move along with them. The new address is Lübeckweg 2, Groningen. That is near the Ikea and is the office of the Dutch newspaper ‘Dagblad van het Noorden’.

Sign up:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s