Looking back: december 2016

De testavond in december was goed bezocht. Met 16 bezoekers hebben we 9 spelconcepten kunnen testen. Dat vroeg wat resource management, maar dankzij de inzet van iedereen kwamen alle spellenmakers met hun concept aan bod. Verder was er  een brainstorm over een educatief spel gericht op het geven van inzicht in migratie van mensen over de wereld door de tijden heen.

Dit was de laatste testavond van 2016. Dank aan alle vrijwilligers en Indietopia voor het ondersteunen van het Spellenmaakgilde. Goede feestdagen toegewenst en tot volgend jaar!

The December testing night attracted a nice crowd. 16 visitors tested 9 game concepts. That required some resource management, but thanks to the cooperation of all, every game designer could have a game tested this evening. Other than this there was a brainstorm session on creating an educational game that would give insights in human migration in the world through the ages.

This was the last testing night of 2016. Thanks to all our volunteers and Indietopia for supporting us.We wish good holidays and welcome you back next year!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s