2 Oktober Testavond – Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Vrijdagavond 2 oktober is er weer gelegenheid om je spelconcept voor de leeuwen te gooien of om de leeuw te zijn :-). Wees welkom om te komen testen, je spel te pitchen en feedback te ontvangen. De sfeer is relax en stiekem is het heel nuttig.

Zin in? Meld je aan, zodat we ook weten of er voldoende opkomst is! Graag delen we dit initiatief ook met zoveel mogelijk geïnteresseerden. Help ons door deze informatie te delen! Stuur de link van onze site door, bezoek ons op Twitter en retweet!

Dank en game on!

Zie het formulier hieronder voor meer informatie en om je aan te melden:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s