Bezoek landelijke spellenbeurs Ducosim

ducosim logo

Zaterdag 30 mei was er weer een Ducosim Spellenbeurs. Deze landelijke spellenvereniging houdt 4x per jaar een spellenbeurs centraal in Nederland, Amersfoort. Vele vrijwilligers verzorgen de beurs en demonstreren met liefde de nieuwste spellentitels van uitgevers. Bovendien zijn er standhouders met een breed aanbod aan spellen en aanbiedingen. En er was een bring & buy waarbij je 2e hands spellen kan verkopen of voor een mooie prijs kan kopen!

Voor spellenmakers interessant: 999 Games is altijd aanwezig om serieus naar je spelconcept te kijken. Je kunt eerlijke en nuttige feedback verwachten. Bovendien zijn er ook andere uitgevers om contact mee te leggen.

Er waren ditmaal ook opvallend veel spellenmakers die hun eigen (uitgegeven) spel demonstreerden. Je kunt zo je spel aan veel spelers pitchen. Goed voor je marketing, maar zeker ook om veel feedback te verzamelen!

De volgende beurs is de zomerbeurs op 19 september 2015. Zie voor meer informatie: http://www.ducosim.nl

Ducosim beurs 30-5-2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s