Groningen – Looking Back & Next Session

Vrijdag 2 december hebben we weer een gezellige en productieve testavond gehad. Met 7 auteurs was er veel te testen, wat gelukkig lukte in drie speelrondes. Zie hieronder voor wat plaatjes. In de kerstvakantie houden we pauze en de eerstvolgende testavond in Groningen in het Forum zal vrijdag 3 februari zijn! De andere gilde locaties bieden in de tussentijd gelegenheid om te spelen en te testen. Alvast fijne feestdagen en een speels 2023 toegewenst!

Friday 2 December was a good Tabletop Testing Night and with 7 authors we played a lot of games. Check out the pictures below. The next session in Groningen at the Forum will be on Friday 3 February. Meanwhile some other chapters offer quite a few opportunities to play and test. Happy holidays and a playful 2023!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s